VUČIĆEV SIN VELIKODUŠNO DARIVAO KAPETANA DRAGANA? Dobio vreću s 30 tisuća dolara, ali to nije sve: ‘To su pravi rodoljubi!’

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac i pokretač sramne peticije da se oslobodi Zvezdan Jovanović, ubojica Zorana Đinđića, priznao je da od navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Danilo Vučić, sin Aleksandra Vučića, dobio tridesetak tisuća dolara, kao i ključeve automobila, odnosno ključ za stan od 45 kvadrata.

“Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak tisuća dolara, ključeve automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumijemo. Tu su učestvovali sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patrioti. Svakog od njih koji su tamo bili možete pogledati ravno u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to“, rekao je Vasiljković i dodao da su mu rekli:

“Ovo ti je, kapetane, da imaš za novo odijelo”. Istaknuo je kako ga je to dirnulo. Kapetan Dragan inače je redoviti gost na srbijanskim televizijama, a često gostuje s drugim osuđenim ratnim zločincem, Vojislavom Šešeljem.

//www.instagram.com/embed.js

Demokratska stranka zatražila je da Porezna uprava provjeri porijeklo novca koji je Vučićev sin poklonio ratnom zločincu. Tvrde, sam Vasiljković je rekao da su mu poklonili ‘vreću s parama’ te stan i auto kada je, nakon izlaska iz hrvatskog zatvora, došao u Beograd, piše Nova.rs.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.