Vrsaljko s ruke skinuo vjenčani prsten, šuška se o razvodu nogometaša i njegove Mateje

Na njegovom Instagram profilu jasno se vidi da već neko vrijeme ne nosi prsten, ali o razvodu nije još javno govorio. Zadnja fotografija na kojoj ima burmu je još iz travnja 2019.

Nogometaš Šime Vrsaljko (29) osim što ne nosi vjenčani prsten, obrisao je i sve fotografije na kojima je bio sa suprugom Mateom. Na posljednjoj fotografiji sa sinom na ruci ima sat koji neodoljivo nalikuje na model 5711/1R, najskupljeg i najuglednijeg proizvođača satova, Patek Philippe, poznat kao ‘Nautilus’. 

Rose gold sat je ukrašen je safirima, a cijena mu doseže 190 tisuća dolara, odnosno okvirno 1.2 milijuna kuna. Na istoj fotografiji Šime ne nosi vjenčani prsten, a o razvodu se još nije javno oglasio.

//www.instagram.com/embed.js

Šime i Matea upoznali su se u srednjoj školi, zaručili 2016., a vjenčali godinu kasnije. Njihov sin Bruno (3) stigao je u lipnju 2018., netom prije Svjetskog prvenstva. 

24sata

Vrsaljko često objavljuje fotke sa sinom, a supruge na njima u posljednje vrijeme nema. 

Kad je tek otvorio Instagram 2018. hvalio se atraktivnom suprugom, a nakon što je fotke obrisao, fanovi su se zabrinuli.

– Nema više zajedničke slike. Nije valjda da se razvode – napisao je jedan od obožavatelja, a drugi dodao da je Matea najljepša WAGsica.

24sata

– Kakva prirodna ljepotica, najljepša žena nogometaša.

24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.