VIDEO “Sve ih treba strijeljati!”: Ruska voditeljica izgubila živce zbog neuspjeha u Ukrajini te predložila brutalno rješenje

Urednica Russia Today Margarita Simonjan gostovala je u emisiji ruske televizije “Večer s Vladimirom Solovjevom”.

“U petak je bio prekrasan dan u Rusiji, a u subotu mi je bio toliko loše da nisam ni htjela doći u emisiju”, rekla je urednica Russia Today Margarita Simonjan gostujući u u emisiji.

Na početku je odmah pozvala na odgovornost generale, kao i cijeli ruski vojni vrh. No, tu nije stala te je poručila kako bi moral u vojsci podizala brutalnim kaznama.“Svjedočili smo kukavičluku, svojevoljnom napuštanju položaja, totalnom kolapsu linije zapovijedanja. Brutalne kazne trebaju dobiti oni koji su se oglušili o zapovjedi i napustili svoje položaje”, rekla je.

Podsjetila je na ruskog generala Dmitrija Pavlova rekavši: “Svi znamo kako su završili general Pavlov i njegovi zamjenici 1941. godine.”

Naime, oni su pogubljeni nakon što su Pavlovljeve jedinice poražene u prvih nekoliko dana Hitlerova napada, prenosi Dnevnik.hr

“Nisam ni htjela doći u emisiju iz jednostavnog razloga jer ovim riječima pomažem neprijatelju. Što mogu poručiti, što točno mogu reći?” upitala je uzrujano Simonjan.