VIDEO Srpski mediji bijesni, javili se i iz kluba čija je zastava zapaljena na Poljudu: ‘Međunarodni skandal koji će imati svoj epilog’

Najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama je u petak završio podjelom bodova nakon rezultata 1:1. Utakmicu su obilježila divljanja navijača, utakmica je dva puta prekidana, gostujući navijači su zapalili sjedalice, a domaći navijači su na utakmicu donijeli zastave suparničkih navijačkih skupina koje su zapalili.

Osim Dinamovih, paljene su i zastave s grbovima iz BiH, Engleske, Irske i drugih zemalja. Srpski Kurir ranije se u tekstu ‘Skandal u Splitu: Hrvatski navijači palili srpske zastave’ zgražao nad paljenjem zastava koje su pripadale srpskim navijačima.

Povodom paljenja zastava navijača iz Bosne i Hercegovine, konkretnije Republike Srpske, srpski Kurir objavio je tekst naslova “Skandal u Splitu: Hrvatski navijači palili srpske zastave” u kojem su se zgrozili nad ponašanjem domaćih navijača.Među zastavama koje su bile zapaljene se našla i ona FK Omarska, koja se povodom incidenta oglasila na društvenim mrežama.

“Naša velika zastava na kojoj je pisalo Omarska, duga preko 20 metara je jedno vrijeme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana nakon susreta sa Sutjeskom primjećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti, ali večeras se pojavljuje snimka kako su paljene zastave na utakmicei Hajduk – Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava. Međunarodni skandal koji će u narednim danima imati svoj epilog. Dolazi nam mnogo upita i smatrali smo da nam je dužnost da vas obavijestimo”, priopćili su iz ovog kluba.

 

Direktno.hr