VIDEO Mladost ludost: Penzići se mlatili u Beogradu nasred ulice, ljudi su kraj njih šetali

Na snimci vidimo kako je nekoliko udaraca pogodilo svoju metu, sjedokosi tip nešto je ofenzivniji, ali ni drugi muškarac nije za ‘baciti’. Uspješno se brani i čeka svoj trenutak.

Uuuuuuuu desnom kutu, u bijeloj majici, izazivač kratke kose i brzih šaka, anonimni mladić od kojih 60 – 70 godina. A u lijevom kutu, možda nešto i stariji sjedokosi tip u tamnoj odjeći… Let’s get ready to ruuuuuuuuuumble….

Tako se nekako može najaviti žestoki sukob dva starija muškarca, kako piše Kurir, vjerojatno umirovljenika, koji su se prije nekoliko dana zakačili u beogradskoj četvrti Trošarina. Sve je krenulo s verbalnim sukobom, koji se uskoro pretvorio u šaketanje, a bilo je i nekoliko pokušaja udarca nogom, međutim, oni nisu napravili veću ‘štetu’.Na snimci vidimo kako je nekoliko udaraca pogodilo svoju metu, sjedokosi tip nešto je ofenzivniji, ali ni drugi muškarac nije za ‘baciti’. Uspješno se brani i čeka svoj trenutak.

Dok se njih dvojica mlate, barem onoliko koliko im godine dozvoljavaju, kraj njih šetaju prolaznici. Neke je borba zaintrigirala pa su stali sa strane ispratiti njezin završetak. Ovaj žestoki sukob nisu htjeli, ili nisu se usudili prekidati…

 

24sata.hr