Upao u kuću bivše, sjekirom napao nju i dijete: Curica (1,5) umrla, ubojicu pregazio kamion

Strašne scene odvijale su se kasno sinoć u jednoj kući na zagrebačkom Kozari putu i koje za posljedicu imaju smrt jednoipolgodišnje curice, a nedugo potom i počinitelja tog užasa.

Kako neslužbeno doznajemo, sinoć oko 20.30 sati G.K. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom.

Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tijekom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesretnu ženu navalio sjekirom.Pritom se nije libio nanijeti i stravične ozljede djetetu tako da su, nedugo nakon njegova bijega, majka i djete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, kako doznajemo, djetetu nažalost nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima liječničkog tima.

A rastrojeni počinitelj se, kako doznajemo, udaljio u nepoznatom pravcu kroz kvart te je završio na zaobilaznici gdje je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletio kamion dok je trčao kolnikom te ga na mjestu usmrtio.

Prije nego je skončao pod kamionom, 41-godišnjak je u svom sumanutom bijegu skrivio dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je, doznajemo, sletio s ceste da bi prilikom povratka na A3, završio pod kamionom.

Mrtvo tijelo sa zaobilaznice u zoni Kosnice, prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo je li u inkriminirano vrijeme 41-godišnji muškarac u sebi imao nedozvoljenih supstanci.Također, doznajemo i da je počiniteljeva bivša partnerica i dalje u teškom stanju u KB Dubrava.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruiranju horora dati će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Iz PU zagrebačke kažu da će o slučaju izdati priopćenje.

 

Jutarnji.hr