SVEĆENIK SLETIO S CESTE I ISPAO IZ AUTOMOBILA! Tragičan kraj omiljenog pastira: ‘Bio je često neshvaćen i usamljen, tužno je završio ovozemaljski put’

Međimurska policija objavila je u srijedu da je uzrok prometne nesreće na lokalnoj cesti između Badličana i Macinca u kojoj je poginuo 53-godišnji muškarac, neprilagođena brzina.

Mediji neslužbeno navoda da je poginuli župnik M.K. iz Župe sv. Petra Apostola u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Teška prometna nesreća dogodila se jučer oko 13,30 sati na kolniku lokalne ceste između Badličana i Macinca, a Policijska uprava međimurska danas je izvijestila o rezultatima očevida.Policija objavila detalje nesreće

Pedesettrogodišnji vozač Opel Vectre čakovečkih registracija, u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, izletio s kolnika i prednjim dijelom automobila udario u cestovni jarak. Uslijed siline udara automobil se višestruko prevrnuo i odbacio ponovno na kolnik.

Vozač u trenutku nesreće nije koristio sigurnosni pojas i ispao je iz vozila na kolnik, objavila je PU međimurska.

Liječnik tima hitne medicinske pomoći na mjestu je događaja konstatirao smrt 53-godišnjeg vozača čije je tijelo prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice gdje će se prema nalogu državnog odvjetnika obaviti obdukcija. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Župljani potreseni: Tužno je završio ovozemaljski put

Župljani su šokirani, a na Facebook stranici Sveti Petar Orehovec mogu se vidjeti potresni oproštaji od poginulog svećenika.

“Nažalost, često neshvaćen i usamljen… Tužno je završio ovozemaljski put, no ostavio je neizbrisiv trag u našim srcima. Nadahnute propovijedi i riječi koje tjeraju na promišljanje smisla života. To je ono po čemu ću ga zauvijek pamtiti. Neka ga Gospodin primi u svoj očinski zagrljaj i podari mu vječni mir”, objava je jedne župljanke. 

Dnevno.hr | Foto: Goran Sebelic/CROPIX/Ilustracija