Stankovićev gost poslije emisije: ‘Nismo se potukli ni nakon snimanja…’

Poduzetnik i predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić oglasio se na svojim društvenim mrežama nakon gostovanja u emisiji “Nedjeljom u 2”, gdje se neočekivano pojavio gost iznenađenja, poznati rally vozač i influencer Juraj Šebalj.

“Nismo se potukli ni nakon snimanja”, napisao je Prpić uz fotografiju na kojoj nasmijan pozira upravo sa Šebaljem i voditeljem emisije Aleksandrom Stankovićem.Podsjetimo, Stanković je ove nedjelje u emisiji NU2 ugostio Hrvoja Prpića, s kojim je razgovarao o budućnosti električnih automobila. Pred kralj emisije u studiju im se pridružio i naš poznati rally vozač i influencer Juraj Šebalj.

Pred kraj emisije Stanković je prekinuo razgovor s Prpićem i kazao da mu iz režije javljaju da imaju “jednog nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a”. “Hoćemo ga pustiti u emisiju?”, pitao je Stanković, nakon čega je netko iz režije donio stolac za Šebalja, koji se potom pridružio gostu Hrvoju Prpiću.

“Evo jednog bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?” pitao je Stanković kroz šalu Šebalja. “Izborio sam se”, odgovorio je Šebalj, koji je zatim sa Stankovićem i Prpićem nastavio razgovarati o električnim vozilima.