Severina napokon potvrdila ono čemu su se mnogi mjesecima nadali

S obzirom na to da su snimanje njezina novog albuma nekoliko puta prekidale privatne drame, nije ni čudo što je Severina po završetku velikog i ambicioznog projekta za prijatelje i suradnike priredila vikend iz snova.

“Završetak snimanja albuma obećala sam proslavit’ u Splitu… Naravski, uvik sve završava s janjetinom”, napisala je pjevačica uz video koji prikazuje djelić atmosfere.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Ono što su pratitelji u tom druženju najviše primijetili (možda zato što je Severina baš taj kadar odabrala za naslovnu fotografiju) jest zagrljaj s beogradskim producentom Filipom Miletićem s kojim je više od godinu dana radila na novim pjesmama u Beogradu, Splitu i Zagrebu.

Foto: Instagram

 

Filip je, podsjetimo, Severinu u posljednje vrijeme pratio na brojnim društvenim događanjima, a zajedno su, i to ne u studiju nego na plaži, proveli i dio ljeta. Iako su šuškanja o njihovoj romansi sve glasnija, ni Miletić ni Severina zasad se nisu očitovali na tu vruću temu.

 

Osim Filipa, u videu se pojavljuju Severinin menadžer Tomica Petrović (koji u maniri pravog džentlmena svojoj zvijezdi nosi torbu), prijateljica Sonja Dvornik i još nekoliko bliskih suradnica.

Foto: Instagram

 

Inače, riječ je o Severininu trinaestom studijskom albumu i nasljedniku uspješnog projekta “Halo” koji je iznjedrio nekoliko hitova (“Otrove”, “Magija”“Kao”…) te poslužio kao glazbeni predložak njezine zasad posljednje regionalne turneje “The Magic Tour”.