RODITELJI, OPREZ! Popularni slatkiš malenoj djevojčici nanio bolnu opeklinu jezika

U posljednje vrijeme među djecom su izrazito popularni kiseli slatkiši, no malo tko bi očekivao da bi isti mogli nanijeti ozbiljne ozljede. Nije to slutila ni majka djevojčice koja je ostala u šoku kad joj je djevojčica dotrčala sva u suzama.

Naime, jedna je majka podijelila fotografiju jezika uplakane kćeri nakon što joj je kisela lizalica, koju je uzela starijem bratu, doslovno spržila jezik.

“Došla je k meni vičući da je boli jezik. Bila je izvan sebe”, opisala je majka djevojčice koja je podijelila i fotografiju popularnog slatkiša.Foto: Instagram

 

Fotografiju je podijelila bivša bolničarka Nikki Jurcutz, koja je poručila da se ovaj slatkiš ne smije davati djeci mlađoj od pet godina.

“Kisele lizalice su, kao što ime govori, kisele i mogu uzrokovati strašne opekline kod mališana. Treba ih uvoditi tek nakon pete godine, i to s oprezom”, poručila je Jurcutz.

 

Mnogi su se u komentarima složili da takvo nešto ne bi uopće smjelo biti u prodaji, posebno roditelji čija djeca konzumiraju te slatkiše. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Follow for EMPOWERMENT ✊ (@tinyheartseducation)

dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.