Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić: ‘Više se ne vidi kao dio naše obitelji.’

Otkako je u medijima 2019. godine izašla vijest o Jeleninoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom mnogi su nagađali da će to dovesti do kraha braka s Duškom Tošićem, što se sada i dogodilo.

 

Duško i ja smo se dogovorili da nakon 14 godina sporazumno okončamo naš brak, priopćila je javnosti srpska pjevačica Jelena Karleuša (43).– Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše obitelji – objasnila je pjevačica u objavi pa nastavila:

– Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu obitelj i djecu neću moliti za razumijevanje. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla…pa navalite.

– Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, a skrbništvo nad našom djecom pripada meni – zaključila je Karleuša.

U medijima se, zbog afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (32), od 2019. godine nagađa o raspadu braka Duška Tošića (37) i srpske pjevačice. Na portalima srpskih medija te godine su procurile gole fotografije, koje je Jelena navodno slala mladom nogometašu, a koje su potvrdile šuškanja o njihovoj tajnoj vezi. Medijski rat Ognjena i Karleuše trajao je mjesecima.

Tek kada se situacija među supružnicima, uskoro bivšim, smirila, na pravoslavni Božić 2022. godine stigla je vijest o obiteljskoj drami. Duško Tošić navodno je tada u njihovom domu ošamario suprugu Jelenu, a ona ga je zbog toga prijavila policiji. Iako je pjevačica nakon navodnog incidenta odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji.Kako je ranije izvijestio Telegraf.rs, Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. Nogometašu je 7. veljače istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je, po svemu sudeći, oprostila nasilje i s njim provela dan zaljubljenih ove godine.

– 15 godina se borim za očuvanje braka, mislim da su uvijek žene te koje se zalažu za instituciju, kako braka tako i obitelji. Takve smo životinje – rekla je Jelena u prosincu 2021. godine za Kurir.rs.

Jelena i Duško su u braku od lipnja 2008. godine te su roditelji dvije kćeri, Atine i Nike.

 

 

24sata.hr | Foto: Instagram/Screenshot