Procurili detalji zdravstvenog stanja 17-godišnjeg Thompsonovog sina: Došlo je do velike promjene

Nakon što je mjesece proveo u kritičnom stanju, Story.hr ekskluzivno doznaje kako se zdravstveno stanje sina Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihaela, znatno poboljšalo. Priča i trenutno se nalazi na stacioniranoj medicinskoj rehabilitaciji u toplicama.

Podsjetimo, Ante Mihael je u srpnju ove godine završio na KBC-u Rebro zbog zatajenja srca. Sedamnaestogodišnjem Anti naglo je pozlilo i hitno je prebačen iz splitske bolnice za Zagreb, a zatim je uslijedila borba za njegov život i agonija za obitelj.

Podsjetimo, u ponedjeljak je na službenoj stranici pjevača ponovno objavljen poziv za molitvu koji je pjevač uputio svojim pratiteljima u srpnju ove godine.“Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Antu Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog”, stoji u pozivu, a na kraju su navedene riječi molitve za ozdravljenje.