Preminuo poznati influencer (19), prije smrti objavio zagonetnu poruku

Cooper Noriega nekoliko sati prije smrti objavio je video na Tiktoku u kojem je ležao na krevetu te poslao zagonetnu poruku.

 

Influencer Cooper Noriega preminuo je u dobi od 19 godina. Uzrok smrti još nije otkriven, a više će se znati nakon obdukcije, pišu strani mediji. Prolaznik je nazvao hitnu pomoć nakon što je TikTok zvijezdu našao u nesvijesti na parkiralištu u blizini Los Angelesa.

Hitna pomoć stigla je na lice mjesta ubrzo nakon toga, ali nisu mu mogli pomoći.

Tiktoker je nekoliko sati prije smrti objavio video na ovoj društvenoj mreži u kojem je ležao na krevetu te poslao zagonetnu poruku.

– Tko još misli da će umrijeti mlad? – upitao je.

@coopernoriegaor dis j me

♬ original sound – 🙂

Ranije ovog tjedna sa svojim pratiteljima podijelio je i svoju priču o borbi s ovisnošću s kojom se bori od devete godine. Tada je istaknuo da svoj utjecaj želi iskoristiti kako bi proširio svijest i normalizirao razgovor o mentalnim bolestima.

Ubrzo nakon što je potvrđena njegova smrt bliski prijatelji i suradnici od njega su se oprostili dirljivim riječima. “Srce me boli. Molim te, reci mi da nije stvarno. Uvijek si imao najpozitivniju energiju bez obzira na to gdje smo bili”, poručili su. “Bio si tako voljen. Počivao u miru”, pisali su.

Dodajmo da je Coopera na društvenim mrežama pratilo više od 2,1 milijun ljudi, a spomenuti video pogledalo je više od 9,6 milijuna osoba.

 

 

Večernji.hr

Foto: Instagram / Screenshot