Preminula britanska voditeljica nakon teške borbe s rakom

Duboko smo tužni što objavljujemo smrt Deborah James, najnevjerojatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom obitelji, pisalo je na društvenoj mreži.

 

Voditeljica BBC-jevih podcasta Deborah James preminula je u 40. godini nakon borbe s rakom crijeva, piše The Sun.Liječnici su joj u prosincu 2016. godine dijagnosticirali rak debelog crijeva u četvrtom stadiju. Na njezinom Instagram profilu objavljena je tužna vijest o smrti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

– Duboko smo tužni što objavljujemo smrti Deborah James, najnevjerojatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom obitelji – piše u objavi.

– Deborah, koju će mnogi od vas poznavati kao Bowelbabe, bila je inspiracija i nevjerojatno smo ponosni na nju i njezin rad i predanost dobrotvornim kampanjama, prikupljanju sredstava i njezinim beskrajnim naporima da podigne svijest o raku koji je dotaknuo toliko života. Zahvaljujemo vam što ste nam dali vremena privatno kao obitelj – zaključuju u objavi.

Prošlog je mjeseca objavila da je prekinula liječenje te da je na hospicijskoj skrbi.– Nitko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju hodati, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo sanjati. Znam da smo učinili sve što smo mogli – napisala je tada u objavi na društvenim mrežama.

 

 

24sata.hr

Foto: Instagram/IPA agency/ Elisabetta Sod