POTJERA KOD SPLITA: Bježao policiji i skočio u rijeku, oni su skočili za njim. Imao je drogu

Kod mladića koji je bježao policiji pronađeno je 204 grama marihuane. Isti dan ‘pao’ je i 45-godišnji Splićanin kod kojega su pronašli 175 grama marihuane i 96 grama hašiša. Obojica su dobila kaznenu prijavu

Splitska policija u utorak je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Naime, policijski službenici interventne jedinice su, prilikom opservacije Žrnovnice, u ponedjeljak 18. listopada uočili 23-godišnjaka koji je ugledavši policijske službenike počeo bježati.

U bijegu je bio toliko ustrajan da je skočio u rijeku, pa su i policijski službenici također skočili u rijeku i uhitili ga uz uporabu sredstava prisile.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama marihuane, manja količina kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Pronašli još jednog dilera

Splitska policija u utorak je dovršila i kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u isto kazneno djelo, neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu kojeg koristi spomenuti muškarac.

Pronađeno je i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.