‘PIJANDURO UPIŠANA, ZGAZIT ĆU TE’! Glavaš brutalno napao Šeksa zbog scene u ‘birtiji’: ‘Vladimire, bliži se vrijeme’

Branimir Glavaš već je poznat po svojim, ajmo reći, vrlo direktnim porukama koje suparnicima piše putem Facebooka. No, čini nam se da je ovog puta otišao koračić dalje. U posljednjem statusu najavio je da će “zgaziti Vladimira Šeksa”, a otkrio je i što ga je dovelo do ludila.

Naime, “fejs prijetnji” prethodio je jedan razgovor u, kako navodi Glavaš, jednoj zagrebačkoj birtiji.

Njegove osebujne prijetnje prenosimo u cijelosti:“UPIŠANI ŠEKS MI PORUČUJE DA ME MORA ZGAZITI!

Iz dobro obavještenih izvora (svjedoka) javljeno mi je kako je Vladimir Šeks u ponovo totalno pijanom stanju u jednom širem društvu u zagrebačkoj birtiji rekao, citiram: „Sa Glavašem sam u sukobu i moram ga zgaziti!“. Jedan od sugovornika mu je na to rekao „nećeš ti njega zgaziti, zgaziti će on tebe“.

Vladimire Šeksu! Gazio si ti mene punih 18 godina lažima i montiranim sudskim procesima, ali ovaj puta ti javno kažem „zgaziti“ ću je tebe, ali istinom! Neće ti vrijediti ni korištenje čak tri (pra)stara telefona kojima se koristiš u „povjerljivim“ razgovorima sa pripadnicima kriminalne hobotnice, a kojima se ne može utvrditi lokacija i kojima je otežano tajno praćenje telefonskih razgovora od strane PNUSKOK-a, USKOKA, VSA, SOA-e i DORH-a.

Pijanduro, čim tvoj kompanjon Bajić konačno ode iz DORH-a, bliži se vrijeme tvoga „gaženja“.

Prilog: Foto-nepoznatog HDZ-ovca- ‘Upišani Šeks’”, napisao je Glavaš. 

Dnevno.hr