Ovo je osumnjičeni za lažnu dojavu o bombi u Avenue Mallu

Muškarac je u 10.10 nazvao 192 i prijavio kako se u prostorijama Avenue Malla nalazi eksplozivna naprava. Policija je u manje od dva sata otkrila o kome se radi.

 

Ni dva sata nakon dojave da je u trgovačkom centru Avenue Mall u Novom Zagrebu postavljena eksplozivna naprava, policija je uspjela pronaći sumnjivca. Muškarac je nešto nakon 10 sati dojavio na broj 192 da se u prostorijama centra nalazi bomba.Policija mu je brzo ušla u trag na temelju broja telefona kojeg je pokušao sakriti.

Zagrebačka policija izvijestila je naknadno kako su muškarca priveli i odveli na kriminalističko istraživanje. Iako se mislilo da će se uhićenjem riješiti cijeli niz lažnih dojava o eksplozivnim napravama koje su zadnjih mjeseci uzbunjivale građane, to ipak neće biti tako.

Jutarnji list javlja kako je uhićeni muškarac zaštitar koji je radio u jednom butiku u centru, a razlog da čitavu policiju digne na noge i prekine rad centra bila je – lijenost. Navodno se zaštitaru danas nije radilo te je nazvao policiju kako bi prekinuo rad centra.

 

 24sata.hr | Foto: Fran Rubil/PIXSELL