OTIŠAO NA DOČEK NOVE GODINE U BEOGRAD I NESTAO: Gdje je Splićanin Matej Periš?

Mladi 27-godišnji Splićanin Matej Periš s prijateljima je otputovao u Beograd na doček Nove godine. Posljednji put je viđen oko 2,30 u beogradskom klubu Gotik. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Njegovi prijatelji su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmero prvo otišlo na večeru u jedan restoran, a onda u klub Gotik, objavio je Blic. Kada je u jednom trenutku društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su ga tražiti unutra. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i u okolici kluba.

Nakon neuspješne potrage otišli su u smještaj koji su unajmili te su se nadali da će se Matej ujutro pojaviti. Kad se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju.Jedan od njegovih prijatelja na YouTubeu je objavio kratki video snimljen ispred kluba u kojem je Matej zadnji put viđen.

Taj je prijatelj prišao metalnoj ogradi, govoreći da je dovoljno visoka te da je osoba ne bi tek tako mogla preskočiti ili nekim slučajem upasti u vodu.

 

Na snimci je rekao i da su u klubu bili i mlađi ljudi te da nije bilo opasnog društva.

“Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negdje ga odnijeti. Ili eventualno nikad nije izašao iz kluba i pospremili su ga u neki podrum. Može se saznati tko radi u klubu”, istaknuo je Matejev prijatelj.Beogradska policija intenzivno traga za Perišem. Pregledavaju se snimke sa sigurnosnih kamera u blizini mjesta na kojem je Matej nestao, a policija razgovara i s njegovim prijateljima.