OBJAVLJENI DETALJI OPASNE AKCIJE! Policija za dilerom skakala u ledenu rijeku, hvatali ga i u vodi

Splitska policija suočila se s izazovnim zadatkom.

Kako javljaju, u utorak su policijski službenici Druge policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Policija je tijekom promatranja Žrnovnice u ponedjeljak 18. listopada vidjela 23-godišnjaka koji je, nakon što ih je ugledao, počeo bježati.

U bijegu je bio toliko uporan da je skočio u rijeku, a policijski službenici nisu imali izbora no skočiti za njim, nakon čega su ga uhitili uz uporabu sredstava prsile.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama droge marihuane, manja količina kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Također jučer, policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu, a kojeg koristi spomenuti 45-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.