Novi veliki problemi za Dalićevu momčad; zbog ozljede otpao najstandardniji reprezentativac, a sada je pitanje tko će ga zamijeniti

Izborniku Zlatku daliću tijekom subotnjeg prijepodneva stigla je još jedna loša vijest. Osim što je potvrđeno da Joško Gvardiol neće biti na dispoziciji, zbog ozljede je otpao i golman Dominik Livaković

S puno problema bori se izbornik Dalić u ovom mini-ciklusu kvalifikacija za odlazak na SP 2022. godine.

Naime, već su prije otpali Luka Modrić i Ante Budimir, koji su ozlijeđeni, a uoči utakmice protiv Rusije ozlijedio se i Joško Gvardiol. Novi udarac za reprezentaciju stigao je ove subote kad je na dodatnim pregledima utvrđeno da ni Dominik Livaković neće moći igrati.Jedan od najstandardnijih Dalićevih igrača i čvrsta okosnica obrane, već u Moskvi imao je problema s mišićem, a onda mu se stanje pogoršalo na treningu u petak, kada je ranije otišao s njega. Naime, na pregledu se vidjelo da mu je stradao aduktor.

Kako piše na stranici Hrvatskog nogometnog saveza, Livaković će s reprezentacijom otputovati u Split, te će se vidjeti hoće li moći konkurirati za utakmicu protiv Slovenije (7. rujna).

Daliću su na raspolaganju Simon Sluga iz Lutona i Osijekov golman Ivica Ivušić. Slugi bi to bio četvrti nastup za Hrvatsku, a Ivušiću debitantski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.