Novi detalji ubojstva u tramvaju, žrtva je od prije poznata policiji zbog sitnih kriminalnih djela

Policija pokušava rasvijetliti sve detalje šokantnog ubojstva koje se u subotu dogodilo u Zagrebu. Pedesetdvogodišnji muškarac pronađen je kako mrtav leži u tramvaju, s ubodnom ranom. Zagrepčani su u šoku – posebice oni koji svakodnevno putuju javnim prijevozom

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odavao skitnji. Također se doznaje i da je ubijen nožem.

”S obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila je očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka’, izvijestili su iz zagrebačke policije.Slučaj je za Novu TV komentirao i psihijatar Oliver Ojdanić.

‘Teško bi bilo procijeniti psihički profil ubojice jer još ne znamo o kome je riječ, ali možemo govoriti da je bilo riječ o psihičkom poremećaju. No treba istaknuti da se ne može svako zlodjelo dovoditi u vezu s psihičkim poremećajem, kao i obrnuto – ne dovodi svaki psihički poremećaj do kaznenog djela”, pojasnio je psihijatar.

Dodao je da je mala vjerojatnost da se tako nešto ponovi. ”Ljudski je da se bojimo’, kazao je. Podsjetio je na 1954. godinu kada je nakon prometne nesreće ukinuta linija s Mirogoja jer su se ljudi bojali voziti tom trasom.

‘Anksioznost i djelomično agresivno ponašanje je povezano i s potresom i koronavirusom koji se reflektiraju na ponašanje na van’, istaknuo je Ojdanić.

https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/1536203.jpeg
https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/1536204.jpeg
https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/1536205.jpeg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.