Mlada glazbenica nastupom u showu rasplakala Maju Šuput: ‘Ti si pravo malo savršenstvo’

Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim, komentirala je Martina Tomčić

Lucija Šarčević (17) iz Rame u Bosni i Hercegovini, oduševila je žiri u prvoj ovosezonskoj emisiji televizijskog showa ‘Supertalent’. 

POGLEDAJTE VIDEO:Ova mlada glazbenica za svoj nastup odabrala je poznatu baladu ‘Žute dunje’ i oduševila žiri. Tijekom izvedbe uspjela je i rasplakati Maju Šuput

https://img.24sata.hr/-AanR-rIszCwnCt-GBmSfn_bO00=/622×0/smart/media/images/2021-38/lucija-sarcevic-2_X1oTJy7.jpg

– Jedan od najljepših nastupa otkad sam u žiriju – rekao joj je Janko Popović-Volarić

24sata

– Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim. Ostani iskrena, autentična i vjerna sebi – poručila joj je operna pjevačica Martina Tomčić koja Luciju nakon nastupa nije mogla prestati hvaliti.

– Ja sam se malo i rasplakala, malo sam se i raznježila. Ti si pravo malo savršenstvo, genijalna si bila – rekla je Maja Šuput. 

24sata

Lucija je za nastup dobila zeleno svjetlo od svih članova žirija i tako se plasirala dalje u natjecanje. Publika ju je zbog toga nagradila gromoglasnim pljeskom. U svom predstavljanju ova tinejdžerka je otkrila da se od malena bavi glazbom. Do sada je naučila svirati klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u crkvenom zboru. 

– Nemam neku želju da postanem velika glazbena zvijezda – rekla je Lucija. 

24sata

Osim publike u studiju, mlada glazbenica osvojila je i gledatelje pred malim ekranima. Pozitivne reakcije na račun njezine izvedbe preplavile su društvene mreže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.