Misterij nestanka Britanke u Šibeniku: Nema joj traga dva dana. Policija moli za pomoć

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala.

 

Ellen Betty Solomons (80), Britanka iz Londona, nestala je u ponedjeljak u jutarnjim satima u Šibeniku odakle se udaljila u nepoznatom pravcu.

24sata
Foto: Nestali.hr

Kako stoji na stranici Nestali.hr, u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dužih rukava, sive hlače dužine ispod koljena, tenisice Skechers zelene boje, a jutros je šibenska policija objavila novu fotografiju. Ima smeđu kosu, plave oči. Visoka je 158 centimetara. Priča engleski.

24sata
Foto: PU Šibensko-kninska

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji, kako doznaje Morski, nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala. Navodno je posljednji put viđena od strane drugih turista iz skupine koji su joj pomogli podići novac s bankomata (kod Medulićevog trga), no od tada joj se gubi svaki trag.

Policija moli sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 192 ili 112.

 

 

Foto: PIXSELL/PU sibensko kninska