Marin Miletić posvetio status preminuloj supruzi Danijeli: Za života voljenu trebaš ljubiti

Marin Miletić posvetio je na svom Facebook profilu status preminuloj supruzi Danijeli povodom prve godišnjice njene smrti.

“Za života prijatelju, za života. Za života svoju voljenu trebaš ljubiti. Za života joj biti vjeran. Za života je držati na dlanu kao izabranicu tvoga srca. Za života je slušati. Ispričati joj se kada je povrijediš. Voditi ju gdje god možeš. Na kave, izlete, izlaske, kina, predstave, izložbe, ovdje i ondje. U park, u planine, uz more. Za života, prijatelju, za života”, započeo je.“Ako si kršćanin, za života to svjedočiti, zajedno moliti, biti blizu nebeskog Oca. Za života ti mora biti važnija i od prijatelja i od karijere i od nogometa i od ulice. I od svog novca ovoga svijeta. Za života prijatelju, za života. Za života ju moraš ponosno držati za ruku, šetati s njom kao da je kraljica cijelog svemira.

Za života prijatelju, za života. Zajedno se smijati, zajedno nekada plakati, zajedno se dizati, zajedno se penjati. Jer samo ovaj kratki život imamo darovan da ga živimo u punini. Sada i ovdje. Za tamo – ondje. Za života prijatelju, za života. Danijela.04.09.2021.-04.09.2022”, napisao je.

 

 

Foto: Facebook