MAMIĆ IMA FAVORITA ZA PREMIJERA, ‘SAHRANIT ĆE I TAKVU VELIČINU’! On je zlatni genijalac: ‘Plaču za bivšom državom, ljudi probudite se, uništavaju hrvatske simbole’

Bivši šef Dinama i alfa i omega hrvatskog nogometa Zdravko Mamić održao je bombastičnu konferenciju za medije u dvorani hotela Mepas u Mostaru koju je završio s “napušite mi se one stvari”.

 

Najavio je ranije da će otkriti istinu o kojoj se drugi boje pričati i poručio da sprema ‘oluju’.Udarao je Mamić opet po svima, psovao je i urlao, a dotaknuo se i brojnih političara.

‘Oni’ unište svakoga

Između ostalog, zavapio je kako će “oni” uništiti i satrati sve dobro i svakog uspješnog i sposobnog čovjeka.

Tako je napomenuo i pitao se gdje je danas Miroslav Škoro za kojeg kaže da je imao pravu viziju Hrvatske i želio nešto napraviti.

Gdje je Miroslav Škoro? Čovjek koji je zabavio narod svojom pjesmom, koji je imao hrvatsku ideju, pa on niti je suprug, niti je pjevač, niti poduzetnik, potpuno su ga uništili. Ljude se danas pljačka bezočno. Oni prodaju INA-u za 505 milijuna dolara. Pa ja sam donio milijardu eura u Dinamo iz Europe. A oni su prodali najveću kompaniju za manje. Zatvore rafinerije, a onda Orban koji je kupio INA-u, daje građanima gorivo za 9 kuna”, rekao je Mamić koji je istaknuto kako mnogi plaču za bivšom državom i da žele uništiti hrvatske simbole.

Podsjećamo, Škoro je bivši šef Domovinskog pokreta te kandidat za predsjednika i premijera države.Osim Škore, dotaknuo se i svojevrsne političke zvijezde u uzlazu Damira Vanđelića, bivšeg šefa Fonda za obnovu koji je nedavno osnovao udrugu Zrin.

“Vi ne možete pronaći jednog poštenog čovjeka na funkciji. Vidjet ćete što ćete ovom genijalcu zlatnom, Vanđeliću napraviti. Oni su svakoga sahranili”, rekao je Mamić. Podsjećamo, Vanđelić je nekada bio favorit bivše predsjednica Kolinde Grabar Kitarović za potencijalnog tehničkog premijera države, a u posljednje vrijeme spominjalo ga se i kao šefa HDZ-a.

Premijeru Andreju Plenkoviću rekao je ‘NE’ odbivši kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, a zatim je napustio i famozni fond za obnovu. U Nedjeljom i dva prošle nedjelje otkrio je da je to napravio jer nije želio u koaliciju s Bandićevcima nakon lokalnih izbora.

Kako smo pisali prošlog tjedna, sad je odlučio svojim putem i preko udruge koja okuplja menadžere i intelektualce iz privatnog sektora stvoriti platformu za političku arenu. Naš izvor iz udruge Zrin rekao nam je nakon Mamićeve presice: “Čuješ li ovo Plenkoviću?”, aludirajući na Mamićevo spominjanje Vanđelića kao “zlatnog dečka”.

 

 

Dnevno.hrFoto: Josko Ponos / CROPIX