Kaos u Saboru: Beljak otkrio da puši marihuanu s HDZ-ovcem – koji ju uzgaja

Saborska većina je odbila prijedlog Kluba Socijaldemokrata o iskorištavanju konoplje, kažu da je to paravan za legalizaciju marihuane, a predlagatelji su govoriili o tome što bi zakon značio posrnulom gospodarstvu u krizi, prenosi Priznajem.hr.

HSS-ov Krešo Beljak ustvrdio je da se marihuana u Hrvatskoj pušila, puši i pušit će se, samo neka bude legalno.

Zatražio je stanku od 1,25 sekundi, jer je toliko potrebno njegovom dobrom prijatelju, ‘istaknutom članu HDZ-a, da smota lijepu, dobru frulicu od domaće marihuane koju ilegalno sadi u dvorištu’.“Marihuanu treba legalizirati, a za kokain i heroin propisati najstrože moguće kazne!”, napisao je Beljak na Facebooku.

“Dok se policija zadužena da droge bavi manjim ili većim količinama biljke koja nije niti mrvicu opasnija od legalnog duhana ili legalnog alkohola, naravno da se ne stigne baviti tonama kokaina, heroina i ostalih kemijskih droga i opijata kojima je Hrvatska nažalost preplavljena”, piše Beljak.

Beljak je potom imao i obračun sa Željkom Sačićem, kojeg je prokomentirao i na Facebooku:

“Ono kad te bivši jugo milicioner, jedan od onih koji su nas tukli pendrecima zbog “ustaških pjesama” tipa Ustani bane do pred sam rat, počne prozivati za bilo što.

Jer takvi su sad najljući katolici i Hrvati 😂😂”, napisao je Beljak.