Kako Nusret iskorištava mušterije? Prvo im uzme 550 eura, a zatim ih ponizi

Slavni turski kuhar vlasnik je lanca restorana koji poslužuju posebne odreske koji koštaju pravo bogatstvo i definitivno nisu za svačiji novčanik.

Popularni Salt Bae stekao je svjetsku popularnost zbog načina na koji soli meso, a njegovi restorani jedna su od glavnih atrakcija Turske i arapskih zemalja.

Mnogi njegovi gosti žele da ih posluži, zbog čega moraju izdvojiti nekoliko stotina eura. I dok najveće zvijezde primaju na najbolji mogući način, s običnim kupcima to nije slučaj.Hrana u njegovim restoranima je možda ukusna, ali čini se da je Nusret trenutno najodvratnija osoba na planeti.

Nakon potpuno neprihvatljivog performansa koji je izveo nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, turski je kuhar ovog puta svojim ponašanjem ponovno uspio razbjesniti ljude.

Točnije, kako se vidi na snimci koju je objavio korisnik TikToka, a koja je odmah postala viralna, Nusret je došao poslužiti svoje goste koji su sjedili za jednim od stolova u jednom restoranu u Dohi.

Kupili su jedan od njegovih poznatih bifteka, platili ga 560 eura, a turski kuhar je puhao nos sa slušalicama u ušima, a da se na njih nije ni obazirao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)Kao da to nije bilo dovoljno, dok je rezao biftek i snimao se, s nekim je razgovarao telefonom preko slušalica!

Očekivano, kompanija nije bila nimalo zadovoljna Nusretovim učinkom. I to nije nešto što se događa prvi put. Uostalom, čini se da su restorani Salt Bae puni negativnih recenzija nezadovoljnih kupaca. Ne po okusu, već po općenitom ponašanju kuhara.

Podsjetimo, Nusretu su organizatori nekih natjecanja već zabranili dolazak, a FIFA je protiv njega pokrenula istragu. Očekuje se da će dobiti zabranu nastupa u organizaciji krovne nogometne organizacije.

 

Priznajem.hr