‘KAD STE MENE VIDJELI POD ROTIRKAMA S PRATNJOM? Medved otkrio tko je pokrenuo hajku na njega

Ministar hrvatskih branitelja, potpredsjednik Vlade i čovjek zadužen za oporavak Banovine nakon potresa Tomo Medved, našao se u vrlo neugodnoj situaciji zbog informacije da je u svibnju ove godine urgirao kod MUP-a zbog čekanja na državnoj granici.

 

Pri tome je, navodno, nazvao ministra Božinovića, a sve je rezultiralo sankcioniranjem policijskih djelatnika koji su, ne samo pustili ministra da čeka – nego ga pritom i legitimirali.

“Sve je poteklo od Kajkića”

Tomo Medved koji je već sve negirao, ponovio je to i za naš portal napominjući kako ovaj napad na njega nije slučajan.

“Sve je poteklo objavom nečasno otpuštenog Nikole Kajkića koji je, pretpostavljam, u kontaktu sa svojim bivšim kolegama od kojih dobiva i crpi, a potom i po svom nahođenju plasira različite polu informacije. Sada bi moj posao trebao biti da svojim demantijima liječim tuđe frustracije, međutim, kao što znate, imam brojne obveze koje su od bitno značajnije važnosti”, kazao nam je ministar i dodao kako upravo ide na sjednicu, nakon koje putuje u Šibenik na obljetnicu akcije “Miljevačka oluja”.

“Sam se odvezem na Banovinu, ne trebam rotirke”

Medved podvlači da ne zna zašto ga Nikola Kajkić konstantno napada, no podsjeća da svi oni koji ga dobro znaju, ne vjeruju kako bi se tako nadmeno ponašao.

“To jednostavno nije moj stil. Ja sam čovjek koji čeka na svoj red i na semaforu. Sjednem u vozilo i sam se odvezem u obilazak Banovine. Organiziran sam i uvijek uzimam dovoljno vremena da stignem bez ikakvih nasilnih prolaza ili nametanja. Jeste li mene ikada vidjeli pod pratnjom s rotirkama?”, završio je svoju izjavu pitanjem Tomo Medved.

 

 

Dnevno.hr

Foto: Luka Gerlanc/CROPIX