‘IZVANA GIZDA, A IZNUTRA P***A’, KERUM DIVLJA NA DEBATI! Puljak ostao frapiran, svi se pogledavali: Kaže da mu se sviđa ‘Možemovka’ Visković

Izvana gizda, a iznutra p***a

Kandidati za izvanredne izbore za splitskog gradonačelnika sučelili su se u debati koju je organizirao N1 uoči dana odluke za Splićane 26. lipnja. Kandidati su predstavljali svoje ideje za Split u programu podijeljenog u tri cjeline:  vizije i stavovi o izborima i koaliciji, potom najvažniji projekti za grad te konačno, odnos Splita s državom, prenosi Dnevno.hr.Rasprave su završile sa setom od nekoliko da-ne pitanja, a kandidat Željko Kerum dao je zasigurno neočekivani odgovor na pitanje “Treba li uvesti građanski odgoj u škole”.

“Ne znam o kojem se predmetu radi, ne znam što je to”, komentirao je Kerum. Dok su Puljak, SDP-ov Davor Matijević i Možemovka Tamara Visković odgovorili sa da,Mostov Josip Markotić je ustvrdio kako to sada nije prioritet, a HDZ-ov Zoran Dogaš kako “svi kurikulumi moraju u proceduru te je sve na stolu”.

Psovao Puljku, htio ići doma

Kerum također nije propustio ni opsovati Puljku, rekavši kako su donedavni splitski gradonačelnik i njegova ekipa “izvana gizda, a iznutra p***a” te da mu se Možemovka Visković sviđa jer ima stav od centra nadesno.

“Kad se Torcida osnivala, bio sam član. Neću se ulizivati. Desinec se dogodio zbog nakupljenog jala i nervoze, smatram da će se dogoditi još 100 ‘desinaca’, takav je mentalitet. I ja sam kao navijač bio priveden i zatvoren. Nepristojno je od Puljka da za sve krivi HDZ, nitko nije kriv za taj slučaj. Oni su stali, policija je krivo reagirala, ali to je ljudski. Daj bože da izađu čim prije iz pritvora, vruće je, tko će biti u pritvoru”, komentirao je Kerum uhićenje navijača Torcide, a u jednom trenutku se činilo i kako mu je sve dosadilo pa je pitao “Hoćemo sad završiti, radimo ode već dvi ure”.

  

Foto: Tom Dubravec / CROPIX