Hvalio se da mu ni UFC borci ne mogu ništa. Sredio ga zaštitar

“Mnogi MMA borci nemaju šanse sa mnom”, ispalio je jednom prilikom Dillon Danis, a danas mu se javnost ruga budući da je izgubio u uličnoj tučnjavi protiv zaštitara

Dillon Danis samoprozvani je najbolji grappler svijeta koji se pridružio timu Conora McGregora uoči njegovog revanša s Nateom Diazom. Druženje s kontroverznim Ircem je uzelo danak jer je Danis očito kopirao obrasce ponašanja. Prije nekoliko dana jiu jitsu majstor je završio na policiji, a snimka njegovog uhićenja postala je viralni hit.

https://platform.twitter.com/widgets.js

– Mnogi MMA borci nemaju šanse sa mnom – ispalio je jednom prilikom Dillon Danis, a danas mu se javnost ruga budući da je izgubio u uličnoj tučnjavi protiv zaštitara.Prema pisanju tamošnjih medija, Danis je kršio javni red i mir u jednom noćnom klubu zbog čega ga je osiguranje lakoćom bacilo na pod i pričekalo policiju.

Borac je svojevremeno izjavio da će McGregor u revanšu protiv Khabiba Nurmagomedova izdominirati u svakom aspektu. Do te borbe nikada nije došlo, a to je i bolje za njega budući da bi se vjerojatno još jednom u nizu propisno osramotio.

Dillon ‘El Jefe’ Danis je u Bellatoru odradio dvije MMA borbe, a u obje je slavio polugama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.