Erdogan dolazi u Zagreb, dio grada će biti blokiran. Evo kakva je prometna regulacija

Zbog dolaska turskog predsjednika kretanje Zagrebom bit će otežano u srijedu i četvrtak. Objavili su karte blokiranih pravaca i alternativne rute.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan stiže u Zagreb. Dolazi u srijedu, 7. rujna i tu će boraviti do četvrtka 8. rujna.

Zbog toga će na području Zagreba i Velike Gorice biti provedene posebne mjere sigurnosti te će se uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Slijedom toga, policija moli građane odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici.

 

 

24sata.hr | Foto: PU zagrebačka/REUTERS/PIXSELL