Eduardo: Hoću li navijati za Hrvatsku ili Brazil? Kad god igra, samo za Hrvatsku

Nakon što je objavio fotografiju s obitelji poslije utakmice s Kanadom, legendarni Eduardo da Silva se ponovno oglasio sličnom fotografijom kako bi proslavio plasman Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Brazilac je nakon izbacivanja Japana ponovno objavio fotografiju sa svojih dvoje djece, prenosi Index.hr.

Legendarni hrvatski napadač, koji je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 64 puta i postigao 29 golova, na svojoj Facebook stranici podijelio je fotografiju s obitelji uz opis: “Velika pobjeda! Bravo ekipa! Mala država, veliko srce!” Danas se javio i za HRT prokomentirao šanse Hrvatske protiv Brazila te otkrio da će navijati za momčad Zlatka Dalića.

“Hrvatska mi je dala šansu da budem ono što sam postigao u životu i naravno da sam zahvalan za to i, naravno, sve dok Hrvatska igra, ja ću navijati za Hrvatsku”, rekao je legendarni Dudu pa dodatno komentirao utakmicu:“Ako izdrži prvih 20 minuta protiv Brazila, stvorit će se napetost i bit će teško za Brazilce, a Hrvatska će se osloboditi uz igru. Mislim da je oružje reprezentacije Hrvatske sredina terena. Luka, Brozo i Kova, oni dirigiraju i ako budu njih trojica pravi, sigurno ćemo kontrolirati utakmicu. Bit će teško, ali ja vjerujem.”