Dr. Goluža: Čini se da aktualna situacija sa smećem nije ni približno onakva kakvom je doživljava gradonačelnik Tomašević

Nova pravila i stari prizori. U središtu Zagreba kante za otpad i dalje su na ulici. Komentirao je to i Trpimir Goluža, poznati zagrebački ginekolog, zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, nezavisni zastupnik u klubu Mosta, čovjek koji u Skupštini kroz brojne argumentirane rasprave zastupa interese građanki i građana Zagreba.

“OČEKIVANJA❗️
Danas, dan nakon jučerašnje sjednice Gradske skupštine, sugrađani su me “zatrpali” porukama i fotografijama smeća gotovo jednako kao što je na donjoj fotki smeće zatrpalo kontejner.
Fotka je snimljena jutros u Španskom. Uglavnom plastika koja nije u obveznim žutim vrećama, jer iste nisu dostavljene građanima, u i oko kontejnera.
Izgleda da aktualna situacija sa smećem nije ni približno onakva kakvom je doživljava gradonačelnik Tomašević: “bolja od očekivane”.
Jedino ako su gradonačelnikova očekivanja za odvoz otpada bila mizerno mala, preskromna.
Ili je gradonačelnik uvjerio građane da će njegovo upravljanje gradom biti puno efikasnije negoo što je pa građani očekuju puno više od svog gradonačelnika?”, napisao je Goluža.