DINAMO NAPRAVIO NEOBIČAN POTEZ! Jedna objava sve je potpuno zbunila, raspisali se o Mamiću

Poznato je da Zdravko Mamić fizički više nije u Dinamu. No s njim se komunikacija odvija na daljinu jer je u Hercegovini gdje se, kako je dobro poznato, smjestio jer bi u Hrvatskoj morao u zatvor, zbog pravomoćne sudske presude u aferi izvlačenja novca iz Dinama. No on je i dalje očito jako prisutan u klubu i dio je povijesti kluba, a po jednoj zbunjujućoj objavi koja je stajala na Dinamovoj stranici, sugeriralo se da je i dalje tu.

“Pod nazivom Croatia, Dinamo je u devedesetima osvojio pet prvenstava i četiri kupa, a seriju je nastavio i nakon povratka starog imena 14. veljače 2000. Najzaslužniji za povratak imena Dinamo su, osim navijača koji su od 1993. do 2000. skandirali na tribinama svom voljenom klubu ime Dinamo, današnji izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, Zlatko Canjuga, novinar Jutarnjeg lista te dugogodišnji Dinamov kroničar Tomislav Židak i zagrebački poduzetnik Željko Šelendić. Upravo tamo, na sastanku u kući Željka Šelendića, inicirana je ideja o povratku imena Dinamo”, stoji na službenoj stranici Dinama.

Ipak, u Dinamu su nakon ovog očito reagirali brzo, jer na stranici s klupskom poviješću sada riječi ‘današnji izvršni dopredsjednik’ više nema. Obavljena je promjena u – ‘tadašnji izvršni dopredsjednik’.Foto: GNK Dinamo