Detalji nesreće: Vozač koji je usmrtio Vinka Cocu imao je 1.89 promila u krvi

Stradali pješak se u utorak navečer oko 23:50 kretao po obilježenom pješačkom prijelazu na Planinskoj ulici u Zagrebu kada je na njega automobilom naletio 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola.

 

Sinoć je objavljena informacija kako je Vinko Coce (54), osnivač Facebook grupe Osamdesete u Zagrebu, smrtno stradao u prometnoj nesreći, a sada su poznati detalji.

– U Zagrebu je sinoć u prometnoj nesreći koju je prouzročio pijani vozač poginuo Vinko Coce (54), osnivač i voditelj već legendarne najzagrebačkije grupe na FB s preko 44.000 članova Osamdesete u Zagrebu. Grupa koju je osnovao i vodio okupljala je ljubitelje Zagreba kakav je nekad bio. Potaknuo je mnogo akcija i tuluma te vratio mladost u neka već pomalo ostarjela srca, ali i sačuvao dio zagrebačke povijesti od zaborava- objavila je Televizija Zapad.

Prometnu nesreću na Peščenici izazvao je pijani vozač, s 1.89 promila alkohola u krvi, priopćila je zagrebačka policija. Stradali pješak se u utorak navečer oko 23:50 kretao po obilježenom pješačkom prijelazu na Planinskoj ulici u Zagrebu kada je na njega automobilom naletio 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola.

Od Coce se opraštaju brojni članovi omiljene Facebook grupe koju godinama zovu “najzagrebačkijom grupom na Facebooku”.

 

 

24sata.hr

Foto: Facebook