Čačić u Sloveniju poveo čak 30 igrača, priključit će se još trojica

Nogometaše Dinama u Sloveniji čekaju dvije pripremne utakmice, a prvu će igrati 6. lipnja protiv makedonske Škendije, dok ih 1. srpnja čeka susret protiv slovačkog Spartaka iz Trnave.

 

Iza momčadi Ante Čačića su prva testiranja i treninzi, a sad su na rasporedu i pripreme u Sloveniji. Okupili su se ‘modri’ 13. lipnja, a 22. lipnja zaputili su se u Moravske Toplice na drugi dio ljetnih priprema.

Dio sastava koji je igrao za reprezentacije tek se priključio momčadi proteklih dana, a kompletna će momčad na okupu biti od nedjelje. Povratak u Zagreb zakazan je 2. srpnja.

Čačić je na pripreme poveo ove igrače.

Danijel Zagorac, Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Arijan Ademi, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Komnen Andrić, Bruno Petković, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Antonio Marin, Marko Tolić, Josip Mišić, Kevin TheophileCatherine, Marko Bulat, Nikola Čavlina, Ivan Nevistić, Bartol Franjić, Deni Jurić, Martin Baturina, Dino Perić, Emir Dilaver, Luka Menalo, Dario Špikić, Gabrijel Rukavina. Naknadno će se za vikend momčadi priključiti Dominik Livaković, Mislav Oršić i Josip Šutalo.

U Sloveniji će odigrati dvije prijateljske utakmice, 26. lipnja protiv makedonske Škendije i 1. srpnja češkog Spartaka iz Trnave.

 

 

24sata.hr

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL