Andrija Jarak napušta Novu TV, a poznato je i gdje odlazi

Andrija Jarak, dugogodišnji reporter koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV. Nakon što je vijest odjeknula hrvatskim medijima, RTL je objavio da se Jarak pridružuje njihovom timu

‘Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove’ komentirao je Andrija Jarak za Dnevnik.hr svoj odlazak s Nove TV.

Odlazak popularnog reportera komentirala je i Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.‘Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere’, komentirala je Jarkov odlazak Kardum.

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL
Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

‘Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, gospodin Andrija Jarak, pridružuje se timu RTL-a’, objavljeno je u utorak na stranicama ove televizijske kuće.

‘Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme’, piše RTL.

 

Tportal.hr