ACA LUKAS ŽELI UNIŠTITI KARLEUŠU: ‘Sad je stvarno prešla svaku granicu’ Fotografirali su ljubavnika kako izlazi iz njezine zgrade?

Na srpskoj estradnoj sceni izbila je velika svađa između Jelene Karleuše i Ace Lukasa, a glazbenik je za RTL otkrio to zapravo misli o pjevačici i najavio da ju planira uništiti. Pritom je iznio neke kompromitirajuće tvrdnje o pjevačici i najavio ‘pakleni plan’.

 

“Karleušu poznajem jako dugo, nekada smo bili dobri, ali se nikada nismo zakačili kao sada. Sada je stvarno prešla svaku granicu i mogu samo reći da ima brži jezik nego pamet. To je žena koja ima potrebu cijelo vrijeme svađati se s drugima…”, započeo je Aca Lukas.

Potom je otkrio da planira uništiti Jelenu Karleušu i da priprema emisiju koju će posvetiti njenom liku i djelu i razotkriti brojne detalje iz njezinog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

“Konačno ćemo otkriti tko je zapravo Jelena Karleuša”

“Napravit ću emisiju, voditelju sam dao sve podatke i konačno ćemo otkriti tko je zapravo Jelena Karleuša. Ona nije uvijek loš čovjek, ali moram vam otkriti kako sam ju ja deset puta spasio dok smo još bili u showu ‘Zvezde Grande’. Spasio sam je od novinara koji su fotografirali ljubavnika kako izlazi iz njezine zgrade, spriječio sam da to izađe u medije. Svađao sam se s Ognjenom Vranješom, jedini sam stao na njezinu stranu kada je izbio onaj seks skandal”, izjavio je glazbenik.

Podsjetimo, glazbenik je podržao ‘novu pjesmu’ pjevačice Ane Nikolić ne znajući da je riječ o pjesmi koju je kupila i koja je u vlasništvu Milice Pavlović. Kako se paralelno vodi tihi rat između spomenutih pjevačica i pjesme ‘Provjereno’, Jelena je izvrijeđala Acu Lukasa jer je podržao Nikolić i tu je započela njegova osveta. O njegovim tvrdnjama da je pjevačica imala ljubavnika, Karleuša se nije oglasila.

 

 

Dnevno.hr

Foto: Jakov Prkic, Danijel Soldo / CROPIX